Du är inte så bra ändå va, Katja? ;)

Förut idag spelade jag lite Starshine 4 och när jag skulle tävla mot Katja tillbaka till stallet från djävulsklyftan, så hände en sak jag både tyckte var roligt och irriterade mig ;) Förresten, hon heter Katja va? c:
 
Okej, det gick till så här. När vi tävlade tillbaka till stallet trillade jag ner där bron hade rasat och fick ett nytt försök. På mitt nya försök såg jag inte Katja, inte bakom eller bredvid mig och inte före, så jag red vidare och trodde att hon var bakom mig. När jag ännu en gång kom till där bron rasade, så stod hon där. Hon var väl feg eller nåt. Jag hoppade över och sprang vidare och hann först till stallet, alltså vann jag utmaningen... MEN Katja kom aldrig >.< Såå, nu måste jag göra om det ;-;
Jag hoppas ni ser henne, annars står hon typ emellan de där två stora bläckfiskarmarna och ser väldigt feg ut.. c:
 

Här kan man ta coola bilder!

Jag tycker det är väldigt coolt där vid stället där Fripp är 8D Så förut idag tog jag lite bilder ;)
 
Okej, denna bild kanske inte blev jättefin men i vilket fall som helst, så är det väldigt coolt här! :)
 
 
 

Hahah x3

Du: men lol

Datorn: HAHAAHHAHA

Du: lol

Datorn: rofl

 

Haha, visste inte att "Datorn" kunde sånt c:

 

 

Bloggpaus igen

Ja, jag tänkte ta bloggpaus igen :) Jag vet inte när jag kommer tillbaka igen, men det kan hända att jag skriver ett inlägg då och då, om jag har lust ;)
 
 

Välkommen Winterdream!

Namn: Winterdream
Smeknamn: Winter
Kön: Valack
Ålder: 6 år (2007-12-18)
Ras: Jorvikisk Ponny
Färg: Skimmel
Inriktning: Allround & ponnygalopp
Mankhöjd: 136 cm
 
Winterdream, aka. Winter, är en snäll och busig liten Jorvikisk Ponny. Han är lagom pigg på ridbanan och på uteritter, men på galoppbanan är han hur pigg och snabb som helst! Han skjuts iväg som en raket från startboxen och går upp i ledning, som han sedan behåller under hela loppet fram till mållinjen!
 
Winter är en otroligt snäll ponny som aldrig skulle få för sig att skena eller kasta av ryttaren, men han kan vara ganska busig ibland och då gäller det att vara beredd på små bocksprång och andra bus. Han är lätt i hanteringen och det är inga problem att lasta in honom i transporten.
 

Redigering - Lilla Gubben

Först var det tänkt att jag skulle sitta kvar på hästen, men redigerade bort mig då jag misslyckades med håret :) Jag fixade lite med Lilla Gubbens man och svans också :3
 
Före:
 
 
Efter:
 
Vad tycker ni? Själv blev jag mycket nöjd! :D
 

Ridpass på Lilla Gubben

Igår red jag ett kort ridpass på Lilla Gubben på ett fält nedanför Vingården. Det fanns lite terränghinder att hoppa över också :)
 
Vi värmde upp i skritt och trav. Jag arbetade honom på volter och ställde honom åt båda hållen.
 
Vi fattade kort galopp när vi värmt upp och även här arbetade jag mycket på volterna.
 
Jag red fram till ett av terränghindrena och lät honom titta lite på det, innan jag fattade galopp, ett snäpp snabbare än kort galopp, och red mot hindret.
 
Han klarade det galant!
 
Vi hoppade det en gång till innan vi skrittade tillbaka till Vingården.
 
 

Veckans blogg! v.31

Veckans blogg blev...
 
 Juliette Stardawn!
 
Denna blogg är alltid rolig att läsa, jättefin design, bra uppdatering och välskrivna inlägg med fina bilder! Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg!
 

Bloggpaus över nu!

Ok, så nu är min väldigt korta paus över, men jag skulle behöva er hjälp igen :) Lite förändringar måste hända, t.ex. bättre uppdatering, ny design och mer unika inlägg. Jag vet att många vill läsa om åsikter, men vad för åsikter? Kommentera vilka åsikter ni vill läsa om, eller kanske andra saker ni vill att jag ska blogga om! :)