Amadeuz [del 1] ♥

Det är ett år sedan olyckan. Olyckan som förändrade mitt liv, förstörde mitt liv. Jag kommer ihåg allting så tydligt, in i minsta detalj. 
~
Jag styrde mot det sista hindret. Det var en vattengrav. Jag visste att Amadeuz hade svårt för vattengravar och jag hade varit fullt övertygad att det inte skulle förekomma några vattengravar på banan. Jag hade haft fel. Jag närmade mig hindret och kände att både jag och Amadeuz tvekade. Slutligen var det dags att hoppa. Amadeuz tog ett enormt språng och landade hårt i vattnet. Jag tappade balansen och klamrade mig fast vid Amadeuz hals. Jag kämpade för att hålla mig kvar, men kände hur jag långsamt tappade greppet. Bara några sekunder efter det, slängdes jag framåt och slog i den leriga upptrampade jorden med en hård smäll. Amadeuz närmade sig mig i snabb galopp. Jag försökte kravla undan, men var inte tillräckligt snabb. Jag kände hur Amadeuz hovar trampade ner mig. Jag kände smärtan i hela kroppen och kunde inte röra en muskel. Det gjorde otroligt ont och jag mindes knappt vad det var som hade hänt.
~
Dagen efter olyckan hade mina föräldrar förklarat för mig att jag fått en lätt hjärnskakning... Och brutit vänstra benet. Amadeuz mådde som tur var bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: